Team up with Iconic Life! For more information drop me a line at contact or email info@iconic-life.com

Loes at south beach

Lindanieuws.nl: DAGBOEK VAN EEN STEWARDESS: ‘PARADIJSELIJKE STRANDEN IN MIAMI’

De wereld overvliegen is een droom voor velen, maar werkelijkheid voor TUIfly-stewardess Loes de Vreugd. Tijdens haar stop in Miami heeft ze een lijst vol tips verzameld. “Huur een fiets en ontdek de gaafste kunstwerken.”

Loes in uniform

TUI:  Come and fly with me…

Let’s meet Loes

Als stewardess bij TUIfly vlieg ik de wereld over. Ben ik niet aan het reizen voor werk, dan trek ik rond om verschillende werelddelen te ontdekken. Tijdens het reizen geniet ik van simpele lokale spots maar ook van luxe restaurants en bars. Ik neem jullie de komende tijd mee in het spannende leven van een stewardess en laat ik de leukste spots op de TUI bestemmingen zien. Come and fly with me…

uitzicht op zee

TUI: Roadtrip naar het magische Tulum

Yes, ik mocht weer naar Mexico

Door de jaren heen ben ik hier ongeveer 30 keer geweest en af en toe is het leuk om er even tussenuit te knijpen voor een roadtrip. Begrijp mij niet verkeerd, het all-inclusive hotel waar wij verblijven is prachtig maar voor een avonturier (als ik) tijd voor wat actie!

Palmbomen Punta Cana

TUI: Punta Cana versus Katowice

De heftige week van Loes

Deze week was het mijn beurt om een vlucht uit te voeren voor TUI Polen. Verandering van spijs doet eten en ik had superveel zin in deze week! En daar ging ik maandag met een trolley volgepropt met kleding, want ja in Punta Cana is het 35 graden en in Katowice slechts 5.

boeing 787 TUI

TUI: Live on air

Viva La Mexico

Mijn wekker gaat om 04.30 uur en het eerste wat in mij opkomt is …. GUACAMOLE. Even 16 uur werken, maar daarna weet ik dat ik in de zon aan de guacamole zit, nothing can ruin my day! Vandaag staat op het menu een vlucht naar Varadero en Cancun.

Brand aan het blussen ter oefening

TUI: Loes gaat op voor haar veiligheidsexamen

Het vliegtuig werd deze week ingeruild voor kantoor, tijd voor de jaarlijkse recurrent. Tijdens deze drie intensieve dagen krijgen wij training in alle mogelijke situaties die zich maar kunnen voordoen aan boord. Vandaag krijgen jullie een kijkje in de recurrent dagen!

Start typing and press Enter to search